Propietat intel·lectual

De WikiPetrer
Dreceres ràpides: navegació, cerca


En WikiPetrer tenim un especial respecte per la propietat intel·lectual. Bàsicament quasi tot el contingut que s'inclou en WikiPetrer és contingut lliure, és a dir, contingut que es pot copiar, distribuir i modificar lliurement. La llicència base en WikiPetrer és GFDL.

Sota la categoria de Propietat Intel·lectual trobaràs alguns articles que arrepleguen els fonaments principals sobre el projecte i el tipus de contingut que pot incloure's.

Llicència GFDL

S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU, versió 1.2 o qualsevol altra que posteriorment publique la Free Software Foundation; sense seccions invariables (Unvariant Sections), textos de portada (Front-Cover Texts), ni textos de contraportada (Back-Cover Texts).

Llicència CC-BY-SA

La imatge d'aquesta pàgina es publica sota els termes de la llicència Creative Commons Rconocimiento-CompartirIgual 3.0, coneguda com «cc-by-sa-3.0». Una explicació senzilla i en català de la llicència està disponible ací, i el seu text legal complet, ací.

Llicència CC-BY

La imatge d'aquesta pàgina es publica sota els termes de la llicència Creative Commons Reconeixement 2.5, coneguda com «cc-by-2.5». Una explicació senzilla i en català de la llicència està disponible ací, el seu text legal complet, ací.

Llicència PD

Aquest contingut ha sigut cedit al domini públic pel seu autor o perquè els seus drets han expirat