WiKiPetrer

De WikiPetrer
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Salutacions i benvinguts/des a WikiPetrer

La idea d'aquest projecte és generar, basant-se en el concepte wiki, una font de continguts sobre el saber popular de Petrer (Alacant). Hi ha moltes persones que atresoren grans coneixements sobre temes particulars de Petrer: els seus racons, els seus costums i llegendes, les seues gents, el seu art, les seues festes , el seu patrimoni i història. Totes aquestes matèries poden ser tractades de manera seriosa i objectiva en WikiPetrer.

Amb aquestes idees en la ment, s'ha plantejat una arquitectura de la informació centrada en la creació d'una plataforma de contingut basada en el sistema Mediawiki.


Origen del projecte

Aquest projecte naix del desig de l'Ajuntament de Petrer de posar a la disposició de la ciutadania els recursos necessaris per a la creació d'una plataforma d'accés i edició lliure sobre continguts específics de la nostra població mantinguts per la pròpia ciutadania .

La idea és que tot el contingut de l'enciclopèdia siga escrit per usuaris de WikiPetrer. D'aquesta forma, podràs escriure els teus propis articles, editar una pàgina ja existent per a afegir informació, corregir fets, sintaxi o ortografia, suggerir polítiques o debatre amb altres contribuidors/ores de WikiPetrer.